Er du vår nye salgskonsulent innen helse som brenner for relasjonsbygging og faglig utvikling?

Vår kunde leter nå etter en ny stjerne til sitt salgsteam innen helse – kan det være deg? 

Vi ser etter deg med helsefaglig bakgrunn – kanskje er du helsesekretær? Du trives med å være i kontakt med mennesker, liker høyt aktivitetsnivå, og trigges av å skape gode relasjoner med både eksisterende og nye kunder. I denne rollen vil du få ansvar for å følge opp selskapets kunder, drive oppsøkende salgsaktivitet, og bidra til at vi nå målene som er satt. Du vil ha legekontor som dine primærkunder, og bli en viktig del av selskapets dynamiske salgsteam. Du vil lage tilbud og følge opp disse, samt delta på og arrangere kurs og aktiviteter. Du får også medansvar for budsjettet og oppfølging av selskapets leverandørnettverk. Med andre ord, en variert og spennende hverdag der ingen dager er like.

Vi ser etter deg som er positiv, løsningsorientert og nysgjerrig på å lære mer. Du har gode datakunnskaper, sterke kommunikasjonsevner, og evner å jobbe selvstendig så vel som i team. Det er viktig at du trives med å yte service i toppklasse, og at du har ambisjoner både for deg selv og for teamet du skal jobbe sammen med.

Hos vår kunde vil du få en trygg arbeidsplass i en profesjonell bedrift med høye ambisjoner for fremtiden. Selskapet tilbyr varierte arbeidsoppgaver, et inkluderende arbeidsmiljø og muligheten til å bruke din helsefaglige kompetanse på flere områder. Stillingen er et 1-års vikariat med mulighet for fast ansettelse, og vi håper du kan starte snarest mulig.

Rekrutteringsprosessen administreres av MDE og av hensyn til GDPR må alle søkere registrere en profil i deres kandidatbase. Der kan du registrere dine kontaktopplysninger og enkelt laste opp din CV og motivasjonsbrev. For eventuelle spørsmål kan du kontakte Ingrid Gundersen, tlf.nr 926 27 580 / epost: ingrid.gundersen@mde.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Salgskonsulent

Employer:

MDE Bergen
Tverrveien 7

Website: https://mde-group.com
Linkedin: link
Facebook: link
Workplace: Bergen
Accession: Etter avtale
Application deadline: Intervjuer kandidater fortløpende
Title: Salgskonsulent
Sector: Private
Scope:
Number of positions: 1

Apply for position here