Tietoevry søker økonomimedarbeider – Søk og bli del av et faglig og sosialt miljø!

Tietoevry søker etter en nøyaktig og initiativrik økonomimedarbeider med øye for detaljer til deres ATM-team. Her får du muligheten til å jobbe med varierte oppgaver. I denne rollen vil du ha ansvar for daglig drift og håndtering av minibanktransaksjoner for ulike kunder, der du sørger for at minibankene alltid er tilstrekkelig fylt med kontanter. Du vil arbeide med avstemming av ulike kontoer, undersøke og løse eventuelle avvik, samt håndtere reklamasjoner fra sluttkunder som opplever feil ved minibanktjenester. Du vil komme inn i et team hvor det er høyt under taket og hvor samarbeid settes pris på.

Dette er en flott mulighet for deg som nylig har fullført bachelorgrad innen økonomi, og som ønsker å utvikle deg i en rolle som byr på både selvstendig arbeid og samarbeid i teamet.

Og her er det mulighet for å klatre! Det er kort vei til beslutninger da hele produktlinjen sitter i samme etasje, så er man en person som liker å ta tak i muligheter, kan man bidra til forbedring og effektivisering av prosesser.

Arbeidsoppgaver:
 
  • Daglig pengebestilling til minibanker.
  • Avstemming og feilsøking for ulike kontoer og kunder. 
  • Håndtering av kundereklamasjoner på minibanktjenester. 
  • Bidra til forbedringer og effektivisering av prosesser. 
  • Samarbeide med teamet for å sikre en jevn flyt i arbeidet. 
Kvalifikasjoner:
 
  • Bachelorgrad i økonomi. 
  • God forståelse for tall og erfaring med Excel er en fordel 
  • God skriftlig og muntlig engelsk 
  • Teknologisk forståelse er en fordel 
Hva tilbyr vi?
 
  • Et sosialt arbeidsmiljø med fokus på kompetansedeling og utvikling. 
  • Muligheter for intern karriereutvikling og klatring i selskapet. 
  • Årlige sosiale turer 
  • Mulighet for hjemmekontor opptil to dager i uken. 
 
Høres dette ut som noe du kunne tenke deg? Send din søknad og CV til oss, og bli en del av teamet! Søknadsfrist er 27.10.24.

Om Oss 
Som Nordens største programvareselskap er Tietoevry en stolt leverandør av kvalitetsløsninger til norsk og skandinavisk privat og offentlig sektor, med hovedfokus på finans- og helsesektoren. Avdelingen for ATM leverer selvbetjeningsløsninger til bank og finans og vårt merke er spredt over hele Europa. Bank- og finansnæringen opplever en betydelig transformasjon, med ny lovgivning og økt digitaliseringsrate som setter press på bankene. Hos Tietoevry ATM har vi erfaring, ressurser og teknologi for å hjelpe bankene å fornye seg og utvikle sine løsninger. Vi tilbyr strategisk teknisk planlegging og gjennomføring for et bredt spekter av kunder. Ambisjonene våre er høye, og vi ønsker å kombinere våre teknologiske fordeler med inngående forståelse av kundens virksomhet. Vår visjon er at alle minibanker i Europa skal være drevet av Tietoevry og vi har høyt fokus på å ekspandere videre i Europa. 
 
Om MDE 
MDE Group er et globalt rekrutteringsselskap, spesialisert på å finne og plassere de største talentene over hele verden. 
MDE består i dag av 12 selskaper som tilbyr konsulent-, bemannings- og rekrutteringstjenester, samt offshorepersonell og rådgivning. Med vår unike kjennskap til både det lokale og det internasjonale markedet vil vi bistå med arbeidstakere og bedrifter slik at begge parter finner akkurat det de er på jakt etter. 
 
TietoEVRY NORWAY AS

Økonomimedarbeider

Employer:

TietoEVRY NORWAY AS
Sluppenvegen 17A

Website: https://www.tietoevry.com/
Linkedin: link
Facebook: link
Workplace: Trondheim
Accession: Snarest
Application deadline: 27.10.24
Title: Økonomimedarbeider
Sector: Private
Scope: Permanent
Number of positions: 1

Apply for position here

Henrik Jahn Hjorth

Recruiter

henrik.hjorth@mde.no